Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catharina, de Vreemde Vroege Vrije Vogel
Ditjes en Datjes
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

JoCa
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Glad en Glibberig & Kijkci...
21 januari 2020 07:27

Deze dag in de geschiedenis
21 januari 2020 07:24

Trotse Opa
21 januari 2020 07:01

De Trooster
21 januari 2020 06:56

Roeien_en_zwemmen_in_het_harin...
21 januari 2020 06:52




Fotoboeken


Rotterdam (28)
_
Zandvoortse sloppies 3 (24)
_

De blauwe uier (64)
_
Zondags thema Zoet (21)
_

Den Haag (27)
_
Vogelvreugd (69)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Magda
30 november 2019 20:56
_
Veel recepten. Ik kom nog eens terug Liefs M.

Tjeerd
22 juni 2019 09:33
_
Hij doet het weer gefeliciteerd

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Geertje935 om 05:42
_
Geertje935 Online

Door NicolaasP om 05:41
_
NicolaasP Online

Door vanHenk om 05:13
_
VanHenk Online

Door barth. om 05:11
_
Barth. Online

Door BlondVrij om 05:08
_
BlondVrij is vandaag Jarig

Door greet2215555 om 05:08
_
Greet2215555 is vandaag Jarig

Door 48VerhaegheLD om 05:08
_
48VerhaegheLD is vandaag Jarig

Door GrannyAnny om 05:08
_
GrannyAnny is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Zonder vlees



Recept

Ingrediënten

Aantal personen

4

  • Pannenkoekjes

130 g

uitgelekte kikkererwten

  • 1

ei

  • 150 ml

melk

  • 1/2 tl

kerrie

  • 1/2 tl

gemberpoeder

  • Knoflookkwark

200 ml

kwark

  • 1

teentje knoflook

  • 1/2

citroen

  • 1/2

bosje peterselie

peper en zout

  • auberginestoof

2

uien

  • 2

teentjes knoflook

  • 2

aubergines

  • 2

tomaten

  • 1

rode peper

  • 1 tl

komijn

  • 1 tl

paprikapoeder

  • 1 tl

kerrie

  • 1/2

citroen

  • 1

stuk geraspte gember

  • Geroosterde paprika

2

rode paprika's

olie

peper en zout

  • 1

ui

  • 1

teentje knoflook

  • 100 g

doperwten uit de vriezer

  • 4

takken munt

  • 1/4

bosje dille

  • 1/2

citroen

  1. 1

Neem de uitgelekte kikkererwten en kneus ze een beetje.

  1. 2

Voor de knoflookkwark snij je de knoflook en de peterselie fijn. Voeg dit bij de kwark en breng het op smaak met zout en peper.

  1. 3

Voor de auberginestoof snij je de ui, knoflook, aubergine en tomaat. Zet de ui en knoflook aan in een pannetje met beetje olie. Voeg de blokjes aubergine hier aan toe en bak tot ze een beetje bruin zijn. Voeg dan de specerijen hier aan toe en bak dit kort aan. Als laatste voeg je de tomaat toe en de citroensap. Stoof dit geheel gaar. Laat het hiervooe lange tijd koken tot het meeste vocht verdampt is en je een stevige massa over houd.
Breng dit op smaak met zout en peper.

  1. 4

Verwarm de oven voor op 200 graden.

  1. 5

Besprenkel de paprika met een beetje olie, zout en peper. Leg ze op een rek en rooster ze in ongeveer 20 minuten gaar. Haal ze uit de oven en laat wat afkoelen. Verwijder de zaden en snij ze in slierten.

  1. 6

Voor het maken van de salsa kook je de doperwten kort in kokend water met wat zout. Snij de ui en de knoflook en zet deze aan in een pannetje met een beetje olie. Voeg de doperwten toe en snij de kruiden. Voeg de kruiden en het citroensap bij de doperwten en breng de salsa op smaak met zout en peper.

  1. 7

Bouw nu het gerechtje op. Leg een pannenkoekje in het midden van je bord, leg hierop wat kwark. Daarop de stoof van aubergine, wat slierten paprika en de salsa. Herhaal dit twee keer.

Eet smakelijk!

Ramon Brugman

BinnensteBuiten






Geplaatst op 15 januari 2020 06:27 en 174 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
JoCa  
15 jan 2020 07:12
Van een vrorig recept van hem, taart, vroeg ik hem een stukje door het scherm aan te ven....komtie was de reactie, maar ik had al afgesloten....ook iemand die benaderbaar is.